Gdyby to był były zawodnik To by sobie lepiej poradził z drewnem. Ten koleś ocierał się chwilami o żenadę.
Uśmiechaj się, to nieźle wkurza ludzi
Lepiej na korcie mądrze stać niż po nim głupio biegać
Skuteczność tenisa zależy od tego jak szybko i jak mocno zrobisz przeciwnika w ch..ja
Może i był, ale patrząc na jego grę na tym filmiku to z całym szacunkiem ale gra jak pipa a nie były zawodnik. Zwłaszcza że gość po drugiej stronie też nie jest nie wiadomo jakim kozakiem.
TomPL pisze: ↑25 kwie 2022, 11:44
Gość nieźle serwuje ale poza tym to to wygląda jak ustawka i kabaret...
Dokładnie. Moim zdaniem lepiej wyglądał mecz kabaret Garego z Jakuboto
Ale ja nie grałem drewnianą rakietą.
"The reason people use a crucifix against vampires is that vampires are allergic to bullshit." - Richard Pryor
"Nie jest dyshonorem przegrywać kiedy w grę wkłada się całe swoje serce." - Sir Matt Busby
"Pater postanowił zapytać swoją siostrzenicę o znaczenie wyrazu "real", który jemu samemu kojarzył się z przepłacanymi, narcystycznymi i metroseksualnymi piłkarzami ze stolicy Hiszpanii." - Krajewski, Czubaj, "Róże cmentarne"
TomPL pisze: ↑25 kwie 2022, 11:44
Gość nieźle serwuje ale poza tym to to wygląda jak ustawka i kabaret...
Dokładnie. Moim zdaniem lepiej wyglądał mecz kabaret Garego z Jakuboto
Ale ja nie grałem drewnianą rakietą.
No to zmienia postać rzeczy - powinniście powtórzyć mecz ale oczywiście ty drewnianą!
Za element wyjątkowo drewniany robił w tym starciu Jakuboto, nie wiem czy to się liczy.
"The reason people use a crucifix against vampires is that vampires are allergic to bullshit." - Richard Pryor
"Nie jest dyshonorem przegrywać kiedy w grę wkłada się całe swoje serce." - Sir Matt Busby
"Pater postanowił zapytać swoją siostrzenicę o znaczenie wyrazu "real", który jemu samemu kojarzył się z przepłacanymi, narcystycznymi i metroseksualnymi piłkarzami ze stolicy Hiszpanii." - Krajewski, Czubaj, "Róże cmentarne"
Na ich kanale są jego treningi z Lorenzim, Berdychem i Federerem.
Miałem na myśli zawodnika starszej generacji. Grało się jednak inaczej, takim osobom łatwiej grać drewnianą rakietą.
Gary z drewnianą rakietą i fullwoodie Jakuboto? Przecież to k.... byłby już tartak!
Skuteczność tenisa zależy od tego jak szybko i jak mocno zrobisz przeciwnika w ch..ja
Jako kontynuację wątku proponuję dwóch zawodowców, z których jeden ma drewnianą rakietę... mam nadzieję, że tym razem będzie mniej wątpliwości co do poziomu "grajków"
Ten materiał pokazuje coś symptomatycznego. Widać, iż mimo że Rublev ma "prostszą" rakietę, to jednak Dimitrov lepiej sobie radzi i rozumie tę "trudniejszą". Obaj tenisiści to różne pokolenia graczy ...
Mam drewnianą rakietę z 1905 r. Z oryginalnym naciągiem