tenfan
Bywalec
Bywalec

forum umarło?

https://www.similarweb.com/website/teni ... l/#ranking

nie wiem czy strona się otworzy ale ostatni brak wpisów chyba to potwierdza.
Udanego sezonu 2025 forumowiczom życzę!!!
tenisfan +76 a od marca +77 i mam nadzieję że dotrwam do kocańca tego sezonu też!
Awatar użytkownika
TomPL
Nestor
Nestor

Re: forum umarło?

Też trwam :)
Powodzenia i zdrowia!
Awatar użytkownika
Derler
Obywatel Forum
Obywatel Forum

Może niech każdy, kto tu zagląda napisze w tym temacie, że forum umarło.
Zobaczymy jaki będzie efekt... :::scratchy:::
Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza - Albert Einstein
tenfan
Bywalec
Bywalec

Witajcie, zbiorę się i napiszę tym bardziej, że oczekuję od forumowiczów pomocy w zrozumieniu zasad jakimi rządzi się obstawianie wyników meczy. Ze wcześniejszych postów wiem, że wśród nas są prawdziwi zawodowcy a ja jak patrzę na strzałkę zieloną +cyferki a obok czerwoną+ cyferki to nic z tego nierozumiem. Na razie!
Awatar użytkownika
Derler
Obywatel Forum
Obywatel Forum

tenfan pisze: 19 sty 2025, 17:00 Witajcie, zbiorę się i napiszę tym bardziej, że oczekuję od forumowiczów pomocy w zrozumieniu zasad jakimi rządzi się obstawianie wyników meczy. Ze wcześniejszych postów wiem, że wśród nas są prawdziwi zawodowcy a ja jak patrzę na strzałkę zieloną +cyferki a obok czerwoną+ cyferki to nic z tego nierozumiem. Na razie!
A ile klas Ty masz? Spodziewam się, że uprawiasz jakąś specyficzną formę prowokacji... :::scratchy:::
Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza - Albert Einstein
Seven7
Nowy
Nowy

tenfan pisze: 19 sty 2025, 17:00 Witajcie, zbiorę się i napiszę tym bardziej, że oczekuję od forumowiczów pomocy w zrozumieniu zasad jakimi rządzi się obstawianie wyników meczy. Ze wcześniejszych postów wiem, że wśród nas są prawdziwi zawodowcy a ja jak patrzę na strzałkę zieloną +cyferki a obok czerwoną+ cyferki to nic z tego nierozumiem. Na razie!
Strzałka zielona to zazwyczaj oznaka zakładów, które wygrały, a czerwona to przegrane. Cyferki pokazują kursy, a im wyższy kurs, tym większa potencjalna wygrana.
CFA
Orator
Orator

Derler pisze: 16 sty 2025, 14:38 Może niech każdy, kto tu zagląda napisze w tym temacie, że forum umarło.
Zobaczymy jaki będzie efekt... :::scratchy:::
No tak, ruch tu nie za duży, a było całkiem przyzwoicie. Powiem tak:
"zdjęło" mnie z tego świata w maju 2024 na dwa tygodnie (wypadek z urazem głowy) i teraz powoli po roku rehabilitacji wracam do normalnej dyspozycji.
Przywracanie dostępu, żeby zachować profil z historią też trochę trwa, choć poszło wyjątkowo sprawnie (na wielu innych forach i profilach nie udało mi zmienić maila tak sprawnie - brawa dla admina :-))
I cóż powiem szczerze moja żona też lubi tenis, więc oglądamy i komentujemy razem - ale czasem warto pocieszyć się albo poprzynudzać w szerszym gronie.

CFA
CFA
Orator
Orator

CFA pisze: 12 kwie 2025, 09:18 I cóż powiem szczerze moja żona też lubi tenis, więc oglądamy i komentujemy razem - ale czasem warto pocieszyć się albo poprzynudzać w szerszym gronie.
A tu cisza: taki piękny tiebraek w drugim secie w Monachium Gojo z Sheltonem. Amerykanin dwa razy uratował mecz. Pewnie nikt nie widział, bo godzina nie dla normalnie pracujących ale byłem w domu, to się poemocjonowałem.
CFA
CFA
Orator
Orator

CFA pisze: 14 kwie 2025, 20:27 A tu cisza: taki piękny tiebraek w drugim secie w Monachium Gojo z Sheltonem. Amerykanin dwa razy uratował mecz. Pewnie nikt nie widział, bo godzina nie dla normalnie pracujących ale byłem w domu, to się poemocjonowałem.
CFA
Chyba faktycznie zamiera - finał już w Barcelonie ATP 500 Alcaraz-Rune i nie ma nic, żadnych komentarzy. Pierwszego zaciętego seta wyrwał Duńczyk po tieabreaku, więc zapowiada się ciekawie.
CFA

Wróć do „Rozgrywki ATP i WTA”