Myślę, że to jednak kończy temat. Trudno to nazwać turniejem. Jak mam się spotkać ze swoimi to mogę to zrobić zawsze i nie muszę odwoływać swojej cosobotniej gry. Dla mnie tym minimum to te 8 osób i w tym kilka spoza miejsca zamieszkania.
W tej sytuacji rzeczywiście nie ma sensu robić turnieju dla 6 osób. Osoby z Łodzi i okolic mają w sobotę swoje stałe gry lub fajny turniej cykliczny w Zgierzu, w którym w tym roku wprowadzono kategorię wagową + 50. Szkoda. Może spróbujemy wrócić do tematu w okresie pourlopowym - np. we wrześniu. Ja z Walterem jesteśmy teraz w Chorwacji w Umag, gdzie dzisiaj rozpoczynają się tu….Drużynowe Mistrzostwa Polski Prawników w Tenisie. Jubileuszowe X - stąd organizatorzy mieli fantazję zrobić je w Chorwacji. Po imprezie przedstawię barwną relację na Forum.Vivid pisze: ↑1 maja 2023, 06:48Myślę, że to jednak kończy temat. Trudno to nazwać turniejem. Jak mam się spotkać ze swoimi to mogę to zrobić zawsze i nie muszę odwoływać swojej cosobotniej gry. Dla mnie tym minimum to te 8 osób i w tym kilka spoza miejsca zamieszkania.
Przy obecnym stanie rzeczy ja też podziękuję.
Dzięki Panowie za inicjatywę. Miałem nadzieję, że może się uda, ale jak i napisałem chyba na wstępie wątku, czy w wątku o "umieraniu" forum, pewne czasu już przeminęły ...
Może być trudno Grzesiu...Vivid pisze: ↑2 maja 2023, 14:34 Zawsze chętnie się spotkam na TF, ale jakieś minimalne warunki muszą być spełnione. Gram sporo i jak mam wybrać się na TF to muszę coś poodwoływać.
Dlatego dla mnie minimum w Łodzi to te 8 osób, w tym ze 3 przyjezdne. Jak napisałem - ze "swoimi" zawsze można zagrać, TF nie jest potrzebny.
Natomiast jak mam gdzieś jechać poza Łódź, to chciałbym widzieć 2-cyfrową ilość uczestników i mieć choć jedną osobę od siebie do towarzystwa w podróży.
Ja nie wymagam. Ja określam warunki, na jakich mógłbym uczestniczyć. TF nie jest przymusowy czy obligatoryjny. Każdy dobrowolnie się zgłasza. W takim razie decyzję podejmuje na podstawie jakiś kryteriów. Prościej mówiąc - bo warunki pasują.kefas pisze: ↑3 maja 2023, 08:22 Vivid, z jednej strony wymagasz żeby było co najmniej 8 osób na turnieju w ŁDZ w tym co najmniej 3 przyjezdne a z drugiej strony, jakby dokładnie taki turniej był w innym mieście to byś nie pojechał, bo tam już musi być 10 osób. No z takim podejściem to nie ma szans.