Deblowy Turniej Forumowiczów 2021/22
Deblowy Turniej Forumowiczów 2021/22
Witam,
Ponieważ na Forum padło parę sugestii co do organizacji Deblowego TF, pozwoliłem sobie założyć ten wątek abyśmy mogli wymieniać swoje uwagi na ten temat w uporządkowany sposób w przeznaczonym do tego wątku.
W pierwszej kolejności dobrze by było określić liczbę chętnych (8 osób czyli 4 pary to moim zdaniem absolutne minimum), miejsce (Łódź chyba optymalna ze względu na liczne grono forumowiczów z tego regionu) oraz termin.
Czekam na Wasze deklaracje uczestnictwa oraz proponowane miejsce oraz termin.
Pozdrawiam
Ponieważ na Forum padło parę sugestii co do organizacji Deblowego TF, pozwoliłem sobie założyć ten wątek abyśmy mogli wymieniać swoje uwagi na ten temat w uporządkowany sposób w przeznaczonym do tego wątku.
W pierwszej kolejności dobrze by było określić liczbę chętnych (8 osób czyli 4 pary to moim zdaniem absolutne minimum), miejsce (Łódź chyba optymalna ze względu na liczne grono forumowiczów z tego regionu) oraz termin.
Czekam na Wasze deklaracje uczestnictwa oraz proponowane miejsce oraz termin.
Pozdrawiam
Re: Deblowy Turniej Forumowiczów 2021/22
Pytanie czy przyjmujesz zgłoszenia tylko par czy pojedynczych klepaczy też i jak wtedy z formułą rozgrywek

_____
A to nie powinno być w dziale inne sporty
?

Yonex Vcore 100
NTRP 3.14159265359
NTRP 3.14159265359
"The reason people use a crucifix against vampires is that vampires are allergic to bullshit." - Richard Pryor
"Nie jest dyshonorem przegrywać kiedy w grę wkłada się całe swoje serce." - Sir Matt Busby
"Pater postanowił zapytać swoją siostrzenicę o znaczenie wyrazu "real", który jemu samemu kojarzył się z przepłacanymi, narcystycznymi i metroseksualnymi piłkarzami ze stolicy Hiszpanii." - Krajewski, Czubaj, "Róże cmentarne"
"Nie jest dyshonorem przegrywać kiedy w grę wkłada się całe swoje serce." - Sir Matt Busby
"Pater postanowił zapytać swoją siostrzenicę o znaczenie wyrazu "real", który jemu samemu kojarzył się z przepłacanymi, narcystycznymi i metroseksualnymi piłkarzami ze stolicy Hiszpanii." - Krajewski, Czubaj, "Róże cmentarne"
W płot, w siatkę, czy już oba warianty ogarniasz, co oznacza kres możliwości ...
![]:-> :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Uśmiechaj się, to nieźle wkurza ludzi 
Lepiej na korcie mądrze stać niż po nim głupio biegać
Skuteczność tenisa zależy od tego jak szybko i jak mocno zrobisz przeciwnika w ch..ja

Skuteczność tenisa zależy od tego jak szybko i jak mocno zrobisz przeciwnika w ch..ja

Mogę trafić w Ciebie - choć to nie taki wielki wyczyn. Garego też bym trafił o ile by nie biegał

Yonex Vcore 100
NTRP 3.14159265359
NTRP 3.14159265359
Proponuję, że jeżeli jakaś para forumowiczów się dobierze, to zgłoszenie jako para, w przypadku pojedynczego zgłoszenia będziemy dolosowywać innych pojedynczych chętnych.
Jakoś nie widzę możliwości, nie staję przed siatką po stronie rywala, albo za płotem. Nie jestem zatem w zasięgu

Clapton, wydaje mi się, że jednak lepiej jak się ludzie sami porozumiewają ze sobą i tworzą pary, niż są one aranżowane przez los

Ale to oczywiście wolna uwaga, do decyzji samych ewentualnych uczestników.

Oczywiście, tak byłoby najlepiej.
Clapton, wydaje mi się, że jednak lepiej jak się ludzie sami porozumiewają ze sobą i tworzą pary, niż są one aranżowane przez los
Ale to oczywiście wolna uwaga, do decyzji samych ewentualnych uczestników.
Myślę że opcja mieszana jest najgorsza, bo pewnie jeśli ktoś nie ma pary to zrezygnuje bo może nie chcieć ryzykować kogo mu los przydzieli 
Chyba ostatnim razem to była jakaś taka formuła że każdy z każdym grał w parze. Jest to jakaś opcja, ale pewnie mocno zależna od liczby chętnych

Chyba ostatnim razem to była jakaś taka formuła że każdy z każdym grał w parze. Jest to jakaś opcja, ale pewnie mocno zależna od liczby chętnych

_____
W mojej ocenie wszystko zależy od prawdziwego nastawienia uczestnika. Jak ktoś przychodzi by spotkać się ze starymi znajomymi i nowymi ludźmi to mu wisi z kim tam zagra. Debel jest tu dodatkiem do towarzyskiej imprezy.
A jak ktoś ma ciśnienie na wynik to będzie miał focha jak dostanie osobę mniej zaawansowaną * i doświadczoną *.
* - jak dostanie Jakuboto to od razu pójdzie na jabola ....
A jak ktoś ma ciśnienie na wynik to będzie miał focha jak dostanie osobę mniej zaawansowaną * i doświadczoną *.
* - jak dostanie Jakuboto to od razu pójdzie na jabola ....

No to zawsze można zrobić jak na losowaniach ME czy innych takich. Zrobić kilka koszyków ludzi według stopnia zaawansowania i rozlosować. Mogą być nawet dwa koszyki na cienkich i mniej cienkich. Mi to ryba z kim bym potencjalnie był w parze
Powiedział ten co w deblu przeciwko mnie przerżnąłVivid pisze: ↑8 gru 2021, 13:02W mojej ocenie wszystko zależy od prawdziwego nastawienia uczestnika. Jak ktoś przychodzi by spotkać się ze starymi znajomymi i nowymi ludźmi to mu wisi z kim tam zagra. Debel jest tu dodatkiem do towarzyskiej imprezy.
* - jak dostanie Jakuboto to od razu pójdzie na jabola ....![]()

Yonex Vcore 100
NTRP 3.14159265359
NTRP 3.14159265359
A kto by się zgłosił do koszyka z cienkimi ?

_____
Jak byście widzieli ten turniej od strony terminu? Styczeń czy raczej jak sytuacja covidowa się ustabilizuje gdzieś w okolicach marca?
W okolicach marca prwdopodobnie będzie następna destabilizacja covidowa - z tego co widać to te fale będą cyklicznie co roku. Rok temu fala wiosenna była mocniejsza od zimowej, nie mam powodów by sądzić, że w 2022 będzie inaczej. Także jeśli chodzi o sytuację covidową to styczeń / luty lub w okolicach maja / czerwca. A tak w ogóle to mi to rybka, zależy jeszcze gdzie będzie ale raczej będę mógł się pojawić w dowolnym miejscu w kraju 

Myślę że na covida to nie ma co za bardzo patrzeć, ale styczeń i luty to ferie i pewnie część ludzi ma jakieś plany, więc może być problem żeby dogodzić większej liczbie. No ale mogę się mylić

_____