Sprzęt zawodników - wątek spekulacyjny

Tutaj rozprawiamy o rzeczywistym sprzęcie zawodników oraz zawodniczek
Regulamin forum
Dział ten przeznaczony jest do dysput o sprzęcie, którym w rzeczywistości posługują się zawodnicy.

W osobnych tematach dla każdego zawodnika/zawodniczki (profilach sprzętowych) podajemy tylko zweryfikowane informacje lub informacje wielce prawdopodobne wraz z materiałem wizualnym (jeśli takowy jest). W tych tematach nie komentujemy czy wg Nas dana część ekwipunku jest <dowolny przymiotnik>. Komentarze tego typu będą usuwane bądź przenoszone do aktualnego tematu zbiorczego jakim jest "Sprzęt zawodników - wątek spekulacyjny".
Kiedy zawodnik zakończy karierę temat jest otwarty do dyskusji o charakterze ogólnym.

Osobny temat dla zawodnika/zawodniczki zakładamy, kiedy uzbiera się większa ilość informacji na temat użytkowanego przez niego/nią sprzętu.
Proszę nie zakładać tematu tylko po to aby napisać iż zawodnik X używa rakiety Y.

W tematach poszczególnych zawodników dopuszczalne są duble, pod warunkiem iż stanowią one merytoryczne uzupełnienie tematu. Ostateczne zdanie należy do Administratora Forum.

Do spekulacji, luźnych uwag oraz komentarzy przeznaczony jest wyłącznie temat "Sprzęt zawodników - wątek spekulacyjny".
Awatar użytkownika
Vivid
Dynamiczny Geriatryczny
Dynamiczny Geriatryczny

Re: Sprzęt zawodników - wątek spekulacyjny

Post autor: Vivid » 11 lis 2021, 23:14

Wyczes, ED, modelowym przykładem uproszczeń i "upotocznienia" jest zagadnienie wciągania rakiet. Wszyscy praktycznie posługujemy się kilogramami lub funtami. Nawet zawodowi serwisanci tak robią.
Większość ludzi grających nie ma nawet zielonego pojęcia, że to nieprawidłowe jednostki.
Tylko kogo to obchodzi jak wszyscy się w temacie dogadują?
To tak jak ze zwykłą konwersacją. Ideą nie jest sama konwersacja, a dogadanie się jej uczestników w interesujących ich tematach.
Uśmiechaj się, to nieźle wkurza ludzi :)
Lepiej na korcie mądrze stać niż po nim głupio biegać ;)
Skuteczność tenisa zależy od tego jak szybko i jak mocno zrobisz przeciwnika w ch..ja :P

Awatar użytkownika
wyczesany
Ludzkie oblicze Władzy
Ludzkie oblicze Władzy

Post autor: wyczesany » 12 lis 2021, 08:05

A jednak, dalej próbujesz, wzruszyłem się. :hanky: :D
Prezes fanklubu Staśka :D

Awatar użytkownika
Vivid
Dynamiczny Geriatryczny
Dynamiczny Geriatryczny

Post autor: Vivid » 12 lis 2021, 13:42

wyczesany pisze:
12 lis 2021, 08:05
A jednak, dalej próbujesz, wzruszyłem się. :hanky: :D
Co próbuję? O_O
Bo ja się teraz zdziwiłem ;)
Uśmiechaj się, to nieźle wkurza ludzi :)
Lepiej na korcie mądrze stać niż po nim głupio biegać ;)
Skuteczność tenisa zależy od tego jak szybko i jak mocno zrobisz przeciwnika w ch..ja :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzęt zawodników”