CFA pisze: ↑16 gru 2020, 23:27
I dodatkowo jest to konfrontacja kibica teoretyka (ostatnio w charakterze gracza, to chyba w ubiegłym tysiącleciu występowałem, jako obserwator to jeszcze czasem na kortach bywam) z praktykiem i to dodaje kolorytu.
Ostatnio przemianowałem takich na tenisowe miękiszony
CFA pisze: ↑16 gru 2020, 23:27
Sam z ciekawości ostatnio sprawdzałem czy Muchova w formie...
Mnie to jednak aż tak

nie wciągnęło

Ale zupełnie poważnie, jak już sprawdziłeś, to jak sobie radzi?
W kontekście wszelkich Tadków 11 i innych podobnych. Sam się czasem zastanawiam,, czy na pewno jest to dla mnie żałosne i żenujące, jak ktoś deklaruje, że kogoś wycina z kontekstu wątków, a potem i tak nie dość, że czyta (po kryjomu

), to jeszcze się tym "chwali" odnosząc się do wypowiedzi, których rzekomo nie widzi
Przecież to jakieś kompletne szczeniactwo i brak konsekwencji. O ośmieszaniu się to już nawet nie wspomnę, to oczywiste. Najpierw płonne deklaracje jak to się odcina i nie czyta, a za chwilę cały dumny z siebie, że się odoniósł do jakiejś wypowiedzi (nie wywołany nawet do tablicy). I nie widzi kompletnie jakiego barana z siebie robi w ten sposób

Bezczelnie mi chleb odbiera
Patrząc na to to jednak ostatecznie w sumie mnie to bardziej bawi niż żenuje. A do tego mam jeszcze dobitny dowód na to, i inni również, że takiego człowieka trudno brać serio.
Czasem próbuje taki nawet (pseudo) moralizować, ale ostatecznie wychodzi na to, że samozaoranie ma się dobrze, czego pięknie dowodzi

Z drugiej strony, a czego można się spodziewać po niepełnosprytnym? ...