Wasz obecny Święty Gral
Regulamin forum
Ideą obecnego systemu organizacji działu jest zapewnienie użytkownikom przejrzystej nawigacji pośród licznymi tematami sprzętowymi obecnymi na forum.
Producentów sprzętu tenisowego, w tym rakiet, jest wbrew pozorom bardzo dużo jednakże zainteresowanie jak i dostępność ich produktów jest mocno ograniczone. Z tego względu zdecydowaliśmy się na utworzenie osobnych folderów dla najczęściej omawianych rakiet, modele producentów, którzy nie mają osobnego folderu jak również tematy dotyczące innych kwestii np. sztywności i jej wpływu na moc rakiety etc. należy umieszczać w folderze "Pozostałe". Nie zdecydowaliśmy się na bardziej rozbudowaną "klasyfikację" aby nie było wątpliwości gdzie co umieszczać.
Życzymy miłej gry,
Redakcja TenisNET
Ideą obecnego systemu organizacji działu jest zapewnienie użytkownikom przejrzystej nawigacji pośród licznymi tematami sprzętowymi obecnymi na forum.
Producentów sprzętu tenisowego, w tym rakiet, jest wbrew pozorom bardzo dużo jednakże zainteresowanie jak i dostępność ich produktów jest mocno ograniczone. Z tego względu zdecydowaliśmy się na utworzenie osobnych folderów dla najczęściej omawianych rakiet, modele producentów, którzy nie mają osobnego folderu jak również tematy dotyczące innych kwestii np. sztywności i jej wpływu na moc rakiety etc. należy umieszczać w folderze "Pozostałe". Nie zdecydowaliśmy się na bardziej rozbudowaną "klasyfikację" aby nie było wątpliwości gdzie co umieszczać.
Życzymy miłej gry,
Redakcja TenisNET
Re: Wasz obecny Święty Gral
Nie, moja to Pure Power: https://archiwum.Allegro.pl/oferta/raki ... 97328.html
Pure Power? Czyli czysta siła.
A na korcie jakoś nie napierd...asz. 
Z Head-ów to jakiś w danej serii model Lite czy PWR możesz zobaczyć.

Z Head-ów to jakiś w danej serii model Lite czy PWR możesz zobaczyć.
Uśmiechaj się, to nieźle wkurza ludzi 
Lepiej na korcie mądrze stać niż po nim głupio biegać
Skuteczność tenisa zależy od tego jak szybko i jak mocno zrobisz przeciwnika w ch..ja

Lepiej na korcie mądrze stać niż po nim głupio biegać

Skuteczność tenisa zależy od tego jak szybko i jak mocno zrobisz przeciwnika w ch..ja

-
- Forumowicz
Tom tak patrząc na specyfikacje Twojej starej ramy jeszcze bym poszukał Babolata Pure Control GT 295. Owszem mniejsza główka, przeplot 16x20, komfortowa jak na Babolca i większa kontrola. Bez problemu znajdziesz używkę...
https://www.olx.pl/oferta/rakieta-babol ... BrJZM.html
https://www.olx.pl/oferta/rakieta-babol ... BrJZM.html
Ostatnio zaczynam pukać do bram tenisowego raju grając Blade Tour Kfactor 93. Mega rakieta.
Lite? Taką to ja mogę motyle łapać a nie woleja grać.

Na razie dałem ostatnią szansę jedynie słusznej Pure Power i wciągnąłem, dość mocno, do niej tego "naturalnego" Yonexa Tour Super 850. Pierwsze testy są obiecujące: po 1,5 godziny debla nadgarstek wytrzymał (lekkie nadwyrężenie innego ścięgna, efekt "nowości"). Wytrzymał też godzinę z hohvarem i nawet chwilami załapywałem się na grę! Może jeszcze mój Święty Gral nie przejdzie na emeryturę?
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)