Cześć, kupiłem Prince'a na wyprzedaży z Decathlona. Zapłaciłem 350 zł ponieważ była promocja z 700 zł. Zakup był bardzo impulsowy, dopiero w domu zacząłem grzebać w sieci jaką rakietę kupiłem i nie mogę jej nigdzie znaleźć. Na metce było napisane EXO3, natomiast na rakiecie jest O3 sprawdzałem w sieci na stronie producenta i jakby jej nie było. Tzn. seria O3 jest ale pod nazwą Speedport natomiast moja ma na ramie napis O3 Pro Red i nie wiem czy to samo.
Może dla Decathlonu są produkowane specjalne serie sprzętu?
No i co możecie powiedzieć o tej rakiecie (jeżeli to oczywiście to samo).
Prince O3 Pro Red
Regulamin forum
Ideą obecnego systemu organizacji działu jest zapewnienie użytkownikom przejrzystej nawigacji pośród licznymi tematami sprzętowymi obecnymi na forum.
Producentów sprzętu tenisowego, w tym rakiet, jest wbrew pozorom bardzo dużo jednakże zainteresowanie jak i dostępność ich produktów jest mocno ograniczone. Z tego względu zdecydowaliśmy się na utworzenie osobnych folderów dla najczęściej omawianych rakiet, modele producentów, którzy nie mają osobnego folderu jak również tematy dotyczące innych kwestii np. sztywności i jej wpływu na moc rakiety etc. należy umieszczać w folderze "Pozostałe". Nie zdecydowaliśmy się na bardziej rozbudowaną "klasyfikację" aby nie było wątpliwości gdzie co umieszczać.
Życzymy miłej gry,
Redakcja TenisNET
Ideą obecnego systemu organizacji działu jest zapewnienie użytkownikom przejrzystej nawigacji pośród licznymi tematami sprzętowymi obecnymi na forum.
Producentów sprzętu tenisowego, w tym rakiet, jest wbrew pozorom bardzo dużo jednakże zainteresowanie jak i dostępność ich produktów jest mocno ograniczone. Z tego względu zdecydowaliśmy się na utworzenie osobnych folderów dla najczęściej omawianych rakiet, modele producentów, którzy nie mają osobnego folderu jak również tematy dotyczące innych kwestii np. sztywności i jej wpływu na moc rakiety etc. należy umieszczać w folderze "Pozostałe". Nie zdecydowaliśmy się na bardziej rozbudowaną "klasyfikację" aby nie było wątpliwości gdzie co umieszczać.
Życzymy miłej gry,
Redakcja TenisNET
Re: Prince O3 z Decathlona
Czy to ta?
http://www.tennis-warehouse.com/Reviews ... eview.html
Zawsze lepiej najpierw poczytać i pograć a potem kupić. Ale mi też się nie zawsze udaje
.
http://www.tennis-warehouse.com/Reviews ... eview.html
Zawsze lepiej najpierw poczytać i pograć a potem kupić. Ale mi też się nie zawsze udaje

Willy
Re: Prince O3 Pro Red
Zrób zdjęcia.
Nie mogę odebrać telefonu, NIGDY!
Albo jestem na urlopie, albo na zwolnieniu, albo w delegacji, albo na spotkaniu.
Nie czytam e-maili ani nie oddzwaniam.
Zupełnie jak horyzont. Jestem bardziej koncepcją niż bytem cielesnym.
Albo jestem na urlopie, albo na zwolnieniu, albo w delegacji, albo na spotkaniu.
Nie czytam e-maili ani nie oddzwaniam.
Zupełnie jak horyzont. Jestem bardziej koncepcją niż bytem cielesnym.
Re: Prince O3 Pro Red
Jak na moje to ta - http://Allegro.pl/prince-o3-red-mp-nowa ... 95040.html 

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.