Wilson ProStaff ROK 93'
Regulamin forum
Ideą obecnego systemu organizacji działu jest zapewnienie użytkownikom przejrzystej nawigacji pośród licznymi tematami sprzętowymi obecnymi na forum.
Producentów sprzętu tenisowego, w tym rakiet, jest wbrew pozorom bardzo dużo jednakże zainteresowanie jak i dostępność ich produktów jest mocno ograniczone. Z tego względu zdecydowaliśmy się na utworzenie osobnych folderów dla najczęściej omawianych rakiet, modele producentów, którzy nie mają osobnego folderu jak również tematy dotyczące innych kwestii np. sztywności i jej wpływu na moc rakiety etc. należy umieszczać w folderze "Pozostałe". Nie zdecydowaliśmy się na bardziej rozbudowaną "klasyfikację" aby nie było wątpliwości gdzie co umieszczać.
Życzymy miłej gry,
Redakcja TenisNET
Ideą obecnego systemu organizacji działu jest zapewnienie użytkownikom przejrzystej nawigacji pośród licznymi tematami sprzętowymi obecnymi na forum.
Producentów sprzętu tenisowego, w tym rakiet, jest wbrew pozorom bardzo dużo jednakże zainteresowanie jak i dostępność ich produktów jest mocno ograniczone. Z tego względu zdecydowaliśmy się na utworzenie osobnych folderów dla najczęściej omawianych rakiet, modele producentów, którzy nie mają osobnego folderu jak również tematy dotyczące innych kwestii np. sztywności i jej wpływu na moc rakiety etc. należy umieszczać w folderze "Pozostałe". Nie zdecydowaliśmy się na bardziej rozbudowaną "klasyfikację" aby nie było wątpliwości gdzie co umieszczać.
Życzymy miłej gry,
Redakcja TenisNET
Wilson ProStaff ROK 93'
Nabrało mnie, żeby przetestować sobie tą oto rakietę - i tu pojawia się problem bo nikt ze znajomych nią nie gra. Pytałem się wszędzie gdzie mi przyszło do głowy, że mogę ją spotkać, ale niestety... W takim razie zwracam się z pytaniem do was - czy posiada ktoś z was taką rakietę? A jeśli tak czy mógłby mi ktoś ją wypożyczyć na testy (Czyli okres 1-2 tygodni)?
Re: Wilson ProStaff ROK 93'
Wypożyczyć? Prywatnie? Wykazujesz daleko posunięty optymizm, szczerze wątpię ...
Uśmiechaj się, to nieźle wkurza ludzi 
Lepiej na korcie mądrze stać niż po nim głupio biegać
Skuteczność tenisa zależy od tego jak szybko i jak mocno zrobisz przeciwnika w ch..ja

Lepiej na korcie mądrze stać niż po nim głupio biegać

Skuteczność tenisa zależy od tego jak szybko i jak mocno zrobisz przeciwnika w ch..ja

Wiem, ale może jednak. Zresztą może są też na tym forum tacy którzy tą rakietę posiadają i leży im w domu nie potrzebna.Vivid pisze:Wypożyczyć? Prywatnie? Wykazujesz daleko posunięty optymizm, szczerze wątpię ...
W zastaw mogę wpłacić jakąś kwotę pieniężną na konto.
Będę takową posiadał w ciągu 2 tygodni o ileż to nie za późno. 
Coś nie za popularna rakieta. Chyba nie była mocną konkurencją dla kolejnej serii.

Coś nie za popularna rakieta. Chyba nie była mocną konkurencją dla kolejnej serii.
Piotr Szyba.
Haha, ależ refleks
. Grałem tymi rakietami przez prawie 3 lata i już zdążyłem dwie ładnie rozklekotać. Były co prawda rozstania (na krótko
) i powroty ale to była rakieta którą najlepiej mi się grało przez ten okres. Teraz zmieniłem na Babolata Pure Storma Toura GT i w sumie mimo, że gra mi się nią trochę lepiej to brakuje mi tego czucia z tamtego Wilsona. Zresztą pewnie na co bym nie zmienił to tego czucia mi będzie brakować
.